Πόρτα ασφαλειας με ατοκες δόσεις!

Άμεση εξυπηρέτηση, καλέστε μας!

210 80 79 022

Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία «Σταύρος Κραβαρίτης» λειτουργεί από το 1981 και εδρεύει στην Κηφισιά. Στόχος της είναι να προάγει την σωστή και ασφαλή λειτουργία του χώρου του σπιτιού και της εργασίας σας. Οι έμπειροι designers και οι τεχνολόγοι μας εξειδικεύονται στο σχεδιασμό και στις αντοχές θωρακισμένων πορτών ασφαλείας, πυρασφάλειας, εσωτερικού χώρου, καθώς και των ειδικών κατασκευών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το εργοστάσιο κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μαζί με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό ώστε οι πόρτες μας να είναι σύγχρονες, απαραβίαστες και να πληρούν τις προδιαγραφές των προτύπων των καρτών των μελών της CEN και πιστοποιήσεις ISO σε σχεδιασμό, παραγωγή, εγκατάσταση των θυρών καθώς και των κλειδαριών.

Υπέρτατο μέλημα μας, είναι να παράγουμε πόρτες, για να εξασφαλίσουμε την προστασία των σημαντικότερων πραγμάτων στη ζωή, δηλαδή την οικογένεια και την περιουσία μας. Συνδυάζουμε τα άριστα ποιοτικά στάνταρ και τις καλύτερες τιμές της αγοράς με εγγυημένο το αποτέλεσμα της επιτυχίας.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρη - Σάββατο:
09:00 - 14:30 

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:30 και 17:30 - 20:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση:
    Κυνηγών 50 Ν. Κηφισιά,
    17ο χλμ. Αθηνών Λαμίας
    (Παράλληλος Εθνικής)
  • Τηλεφωνο:
    210 80 79 022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια στις πόρτες ασφάλειας αλλά σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας.

© 2024 Πόρτες ασφαλέιας - Εσωτερικές πόρτες - Κουφώματα αλουμινίου